Wij zijn er klaar voor, nu ook onze online winkel.

Lotte en ik zijn deze week nog druk geweest met de laatste punten op de i.

Samen met Suzan van de Onliner hebben wij keihard gewerkt om het resultaat van de webshop te krijgen zoals het nu geworden is. Wij hadden een duidelijk beeld van hoe het worden moest. En gelukkig voelde Suzan dat goed aan. Maar het visueel tot uiting weten te brengen is dan nog wel een uitdaging.

Onze foto’s zijn hierin een erg belangrijk onderdeel. En daarom hebben we last minute, lees deze week (bedankt voor het snelle schakelen Babs Woest – Fotografie en Styling), toch ook nog maar de productfoto’s van onze artikelen anders gepresenteerd en laten fotograferen.

Bij Bolt is begonnen met enthousiasme. Nu kijken we terug op inspirerende, leuke maar ook drukke maanden. Want er komt meer bij kijken dan je zelf in eerste instantie denkt. Brainstormen, reizen en ideeën opdoen is natuurlijk erg leuk. Maar wie A zegt, moet ook B doen en dus was er veel werk aan de (online)winkel. Kaarten ontwerpen, administratieve zaken regelen, samenwerkingen opzetten, kritisch proeven en keuzes maken. Heel veel keuzes maken. En met alles dicht bij jezelf blijven.

En nu is het eindelijk zover: vandaag wordt onze website gelanceerd, hoe spannend is dat!

Zelf zijn wij zeer tevreden met het resultaat. Tegelijkertijd ook erg benieuwd naar jullie mening. Wij hopen dat jullie het net zo leuk en inspirerend vinden als wij.

Zoals jullie wellicht hebben gelezen op de website, de ideeën voor Bij Bolt zijn ontstaan tijdens gezellige etentjes onder het genot van een glas wijn en goed gezelschap. Hiervoor willen we jullie ook uitnodigen. Want naast het aanbieden van een unieke collectie living & lifestyle organiseren wij gezellige momenten in de sferen van Bij Bolt.

Graag tot snel!

Liefs,

Lotte en Laura

×

Welkom bij Bij Bolt! Waar kan ik je mee helpen?

×