Hallo! Wij zijn inmiddels alweer 5 maanden in de lucht met onze website en willen met jullie onze ervaringen tot dusver delen.

Kerstpakketten

Vanaf de datum dat we zijn begonnen hebben we steeds leuke bestellingen gehad. In december zijn we druk geweest met mooie kerstgeschenken samengesteld met producten van Bij Bolt. Ook bedrijven deden bij ons een bestelling. De kerstpakketten houden we erin dus noteer het alvast voor volgend jaar.

Wijnen en wijnrekken

Wij hebben onze wijnrekken en wijnen van ‘Karl Bush’ en olijfolie van ‘Kanakis’ goed verkocht en ook verschillende nabestellingen, wat betekend dat het dus goed is bevallen.

Helaas konden onze kerstfairs niet doorgaan in verband met Corona maar inmiddels hebben voor het voorjaar ook alweer leuke fairs in onze agenda staan.

Bij Bolt beleving voor interieur en sfeer

Onze eerste belevingsmiddag hebben we georganiseerd en dat was een groot succes. Met een hapje en lekkere bijpassende ‘Karl Bush’ wijnen, kennismaking met onze producten. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Hiervan houden wij jullie uiteraard op de hoogte. Mocht je graag een Bij Bolt beleving willen met eigen vrienden of familie dan kan dat zeker ook, stuur ons een berichtje dan krijg je van ons alle informatie.

Geometrische vormen in de aanbieding

Momenteel hebben we een leuke aanbieding op onze laatste geo’s.
Scoor jij nog een parel voor een leuke prijs?

Nieuwe assortiment voor jouw huis en tuin

En natuurlijk hebben wij goed om ons heen gekeken en geluisterd. Zo hebben we een paar nieuwe artikelen aan onze mooie basiscollectie toegevoegd waaronder de Malawi stoel. Helemaal handgemaakt van natuurlijke materialen uit Zuid-Afrika. Wij waren gelijk verliefd op de mooie uitstraling van deze stoel. Zo hebben wij de stoelen ook voor de allerkleinsten (zo schattig!).

Verder is er voor de zomer ook een lekkere rosé toegevoegd aan de wijnen. Het assortiment vachten is uitgebreid. En komen er woonaccessoires bij zoals broodplankjes en buitenkaarsen.

Onze zomerse fotoshoot hebben we gehad op het prachtige Balloërveld. De foto’s gaan we de komende tijd met jullie delen.

Wij hopen dat jullie nieuwsgierig zijn geworden naar de nieuwe producten en hetgeen wat Bij Bolt te bieden heeft.

Genoeg gekletst, graag tot de volgende blog!

Liefs,
Laura en Lotte

×

Welkom bij Bij Bolt! Waar kan ik je mee helpen?

×