bIJ BOLT Events: Een unieke beleving 

Reis mee met de evenementen van Bij Bolt

Shop in Shop 

Shop in Shop

Vanaf 15 november

Boase x Bij Bolt. Vanaf 15 november a.s. shop je bij Boase niet alleen damesmode maar ook de prachtige lifestyle artikelen van Bij Bolt. Van wijnen tot olijfolie en unieke interieurartikelen voor binnen én buiten. 

Kom langs en laat je verrassen!

Kerskstraat 19 Haren 

Kerstborrel

Kerstborrel

9 december 19 uur

Besloten event 

Kerstfair Haren

Kerstfair Haren

17 & 18 december

Mooie producten, heerlijk eten en ambachtelijk vermaak: dat is kort gezegd de inhoud van de Kerstfair Haren. Zaterdag 17 en zondag 18 december vormt de Dorpskerk van Haren het sfeervolle decor voor dit ‘Ervaar Haren’ evenement. Van 11.00 tot en met 17.00 uur presenteren de Harense ondernemers en enkele speciaal geselecteerde verkopers hun mooie producten en heerlijke eten. Op zondag is de Kerstfair van 12.00 tot 17.00 open. Bovendien is deze dag een koopzondag en zijn veel winkels extra voor u geopend. Neem je ook nog even een kijkje bij de levende kerststal dit weekend?

Centrum Haren

EVENTS

Reserveer een beleving op maat of kom naar een sfeervol event.

Een inspirerende, natuurlijke omgeving waar plezier voorop staat. Wij willen jou graag de passie voor onze producten in een event laten meebeleven.

Kerstmarkt

Kerstmarkt Diner Cours

24 december 2022

12-21 uur 

Een sfeervolle markt met activiteiten en heerlijke hapjes en drankjes. 

Café Cours, Nieuwenhuizen 15 Assen

ERVAAR

Boek een pop up event

Een unieke beleving voor jou en je gasten

Op persoonlijke en kleinschalige wijze kennismaken met onze collectie. Een volledige Bij Bolt living en lifestyle beleving. Ieder product heeft een eigen verhaal en deze vertellen we je graag! Van wijn tot handgemaakte houtproducten en van vachten tot olijfolie. Uiteraard onder het genot van een lekker hapje en drankje.

Voor wie niets lekkers missen wil:

Staat in de proeflocatie centraal; een proeverij met heerlijke wijnen van Karl Bush en het serveren van bijpassende versnaperingen bereid met onze eigen Kanakis olijfolie. Dat alles in de sferen van Bij Bolt.

  • Houd je van tafelen?
  • Houd je van gezellig momenten met vrienden, familie of collega’s?
  • Ben jij een echte genieter van het leven?

Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

De beleving maken wij op maat en kunnen wij naar jouw persoonlijke wens invullen. Vanzelfsprekend zijn jouw gasten ook onze gasten.

Vraag je belevingsavond aan

6 + 13 =

×

Welkom bij Bij Bolt! Waar kan ik je mee helpen?

×