bIJ BOLT Events: Een unieke beleving 

Reis mee met de evenementen van Bij Bolt

Wollig Landleven

Wollig Landleven

1 juli 2022
11- 21:00 uur

2 juli 2022
10-16:30 uur

Een prachtige locatie voor wol, lifestyle en streekproducten. De Wollig Landleven fair wordt gehouden op het gehele terrein rondom het kasteel.

Op het voorterrein wordt een foodplein gecreëerd en op het terrein achter het kasteel, genaamd de Bongerd, vindt u diverse kramen. U zult versteld staan van de diversietijd, kwaliteit en specialiteiten op de fair. Sfeer, gezelligheid en ontspanning zijn de ingrediënten voor een geweldige dag op het landgoed Vosbergen.

Landgoed Vosbergen Heerde

EVENTS

Reserveer een beleving op maat of kom naar een sfeervol event.

Een inspirerende, natuurlijke omgeving waar plezier voorop staat. Wij willen jou graag de passie voor onze producten in een event laten meebeleven.

Lekker&Kunstig

Lekker&Kunstig Appelscha

28 mei 2022
11-18 uur

Het is een prachtige locatie aan de rand van het bos met veel levendigheid door de aanwezigheid van horeca, recreanten, toeristen en mensen uit de regio.                 

Samen met andere standhouders brengen wij u creatieve creaties, streek- en regioproduchten. Er zijn foodstands en foodtrucks met lekkere en bijzonder waar plus er is vermakkelijk straattheater!

Boerestreek Appelscha

Pinkstermarkt

Pinkstermarkt

5 juni 2022
10-17 uur

Orvelte is één van de mooiste dorpen van Nederland, een eeuwenoud esdorp dat in de 10e eeuw is ontstaan. De monumentale boerderijen en de straten, met kinderkopjes en oude klinkers, geven het dorp een unieke sfeer. Zowel standhouders als bezoekers en inwoners kijken uit naar dit sfeervolle evenement. De stands worden met zorg geselecteerd en zijn van goede kwaliteit.

Brink Orvelte

Groei & bloei

GROEI & BLOEI OP FRAEYLEMA

18 april 2022
11-17 uur

Op het landgoed wordt een aantrekkelijke Tuin- en Lifestyle Fair georganiseerd. Met presentaties, bloemschikken en leuke doe-activiteiten voor de jeugd.

Hoofdweg Slochteren

ERVAAR

Boek een pop up event

Een unieke beleving voor jou en je gasten

Op persoonlijke en kleinschalige wijze kennismaken met onze collectie. Een volledige Bij Bolt living en lifestyle beleving. Ieder product heeft een eigen verhaal en deze vertellen we je graag! Van wijn tot handgemaakte houtproducten en van vachten tot olijfolie. Uiteraard onder het genot van een lekker hapje en drankje.

Voor wie niets lekkers missen wil:

Staat in de proeflocatie centraal; een proeverij met heerlijke wijnen van Karl Bush en het serveren van bijpassende versnaperingen bereid met onze eigen Kanakis olijfolie. Dat alles in de sferen van Bij Bolt.

  • Houd je van tafelen?
  • Houd je van gezellig momenten met vrienden, familie of collega’s?
  • Ben jij een echte genieter van het leven?

Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

De beleving maken wij op maat en kunnen wij naar jouw persoonlijke wens invullen. Vanzelfsprekend zijn jouw gasten ook onze gasten.

Vraag je belevingsavond aan

11 + 4 =

×

Welkom bij Bij Bolt! Waar kan ik je mee helpen?

×