Handgemaakte unieke houten geometrische dieren

Een echte eye catcher aan jouw wand

Wij selecteerden de mooiste houten wanddecoratie voor in jouw interieur. De geometrische vormen zijn een musthave voor de inrichting van je interieur. Het is een statement waar de aandacht gelijk naartoe gaat en wat ervoor zorgt dat de ruimte gelijk afgestyled is.

Bij Bolt staat voor duurzaamheid, verantwoord gemaakt en goed voor mens en natuur. Dat is precies waar deze producten aan voldoen.

Een echte eye catcher aan jouw wand

De geometrische vormen zijn een musthave voor de inrichting van je interieur. Het is een statement waar de aandacht gelijk naartoe gaat en wat ervoor zorgt dat de ruimte gelijk afgestyled is.

Bij Bolt staat voor duurzaamheid, verantwoord gemaakt en goed voor mens en natuurlijk Dat is precies waar deze producten aan voldoen.  

Duurzame houten wanddecoraties gecreëerd door sociaal maatschappelijk ondernemerschap

Zo wordt er gewerkt met personen met een afstand tot de arbeidsmarkt, met een geestelijke of een fysieke beperking. Al het hout en plaatmateriaal is FSC gekeurd. De Forest Stewardship Councel zet zich in voor behoud en verantwoord bosbeheer wereldwijd. Ze zijn zich bewust van het afval dat ze produceren. Door slimme oplossingen te bedenken reduceren ze het (gescheiden) afval en worden restproducten omgezet tot nieuwe producten.

×

Welkom bij Bij Bolt! Waar kan ik je mee helpen?

×