Biologische olijfolie – Extra vergine

Biologische Olijfolie – Van superieure kwaliteit. Koud geperst, niet vermengd met andere oliën en vrij van toevoegingen.

Echte olijfolie met een écht verhaal

Wij nemen je mee naar Papoulia, een bergdorp ten noorden van het vissersstadje Pylos. Papoulia is een voorbeeld van een typisch Grieks bergdorp omringd door grote olijfboomgaarden. De inwoners zijn er vriendelijk en gastvrij. Verscholen tussen de olijfboomgaarden ligt het bedrijf van de familie Kanakis.

De beste olijfolie uit Griekenland met liefde geproduceerd

Aan het hoofd van het bedrijf staat Ilias Kanakis. Samen met zijn vrouw en zijn oudste zoon runt hij het bedrijf met liefde en passie voor de producten. Respect en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel bij de familie Kanakis, dit alles met als doel om de uiteindelijke klant optimaal te kunnen laten genieten van de verfijnde producten die ze produceren.

 

De productie van extra vierge olijfolie

De Kalamata olijf is een dikke olijf met een strakke, intens paars zwarte huid en een sterk sappige smaak, die zorgt voor een zachte fruitige nasmaak. De smaak en de kwaliteit van de olijf wordt behouden, doordat hij met de hand wordt geplukt, enkel de olijven die door de metingen en selectie komen en binnen 24 uur verwerkt wordt. De olijven worden koud geperst, hierdoor blijven alle voedzame elementen uit de olijven behouden.

Smaak en geur sensatie

Laat je verrassen door de heerlijke smaak van deze extra vergine olijfolie van de Fam. Kanakis.

×

Welkom bij Bij Bolt! Waar kan ik je mee helpen?

×