Over Bij Bolt

Duurzaam en verantwoord gemaakt. Goed voor mens en natuur

BIJ BOLT

Lifestyle & interieur accessoires met oog voor duurzaamheid.

Maak kennis met Laura & Lotte. Wie zijn wij en waar staan we voor?

Sinds onze brainstormsessies stond voor ons 1 ding vast. Bij ons staan milieu, mens en dier centraal. Vanuit deze gedachte kopen wij onze eigen unieke collecties living en lifestyle producten.

Tevreden klanten en hoogwaardige kwaliteit zijn onze uitganspunten bij alles wat wij doen. Daarbij maken wij zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke materialen en ingrediënten.

 Het is onze missie om de natuur weer terug te brengen in het interieur en het dagelijks leven van mensen.

COLLECTIE

Onze unieke woonaccessoires voor ieder interieur

“Bij” Bolt geen massa.

Dat maakt dat de geselecteerde items niet bij Jan in alleman in huis staan. Over het algemeen betreft het maat en/ of handwerk. Waarbij eigenlijk geen enkel item identiek is.

Mooie producten, met een ieder een specifieke eigenschap. Van goede kwaliteit en ook nog eens betaalbaar. Duurzaam, verantwoord gemaakt, goed voor mens en natuur.

Gezellige etentjes met vrienden onder het genot van een goed glas wijn, dan ontstaan er vaak goede gesprekken met mooie verhalen en ideeën. Het samen spreken over lekker eten, goede wijnen en mooie reizen is het begin geweest van Bij Bolt.

En dan komt het ondernemende, gastvrije en gevoel voor stijl goed van pas om de ideeën en plannen verder uit te werken. Nu is Bij Bolt een feit!

LOTTE ( van der BIJ)

Organisatorisch, ondernemend, verbindend en enthousiast

LAURA (BOLT)

Ondernemend, gastvrij, actief en gevoel voor stijl

×

Welkom bij Bij Bolt! Waar kan ik je mee helpen?

×